Registreringssystem for nordmenn i utlandet

27.04.2013 // Utenriksdepartementets reiseregistreringssystem for norske borgere i utlandet.

Utenriksdepartementets elektroniske registreringssystem tilbyr en sentralisert løsning der du som reisende eller fastboende enkelt kan gå inn og registrere eller endre/slette informasjon om ditt oppholdssted. Du kan også registrere flere reiser gjennom ei registrering. Ambassaden i Alger vil oppfordre nordmenn som skal reise i Algerie eller Tunisia til å registrere seg.

Fordelen med dette er at du lettere kan kontrollere din reiseinformasjon samt at vi vil ha tilgang til en liste over oppdatert informasjon om reisende i regionen dersom det skulle være behov for å ta kontakt i forbindelse med sykdom eller større krisesituasjoner.

Alle kan registrere seg, men det anbefales spesielt at fastboende og reisende i områder som er omfattet av Utenriksdepartementets reiseråd registrerer seg.  

Du kan finne registreringsportalen på reiseregistrering.no.

Denne registreringen er kun til internt bruk. Dersom du er i ferd med å søke algeriske myndigheter om oppholdstillatelse og i den forbindelse trenger en form for registreringsbevis fra ambassaden, vennligst kontakt oss på [email protected].


Bookmark and Share